Auteursrecht

Het auteursrecht op de teksten op deze website is eigendom van Jules Grandgagnage, behalve wanneer is aangegeven dat de pagina is vrijgegeven onder de Creative Commons licentie CC BY-SA. Dit is het geval wanneer ik de tekst reeds eerder publiceerde op gemeenschapsprojecten als Wikipedia of Wikibooks. 

Wat betekent "CC BY-SA"?

Sommige pagina's op deze website vermelden dat de tekst is vrijgegeven onder de Creative Commons licentie CC BY-SA. Dit betekent dat de tekst voor gelijk welk doeleinde mag worden gebruikt, zolang voldaan is aan twee voorwaarden:  

  1. vermelding van de bron of auteur

  2. de overgenomen tekst moet eveneens worden vrijgegeven onder dezelfde licentie CC BY-SA.

Opgelet: sommige  websites kopiëren deze  teksten zonder  meer, of  zetten er zelfs een eigen 'copyright' op. Dit is een inbreuk op auteursrecht die  strafrechtelijke gevolgen kan hebben. 

Zie voor meer info de uitgebreide beschrijving van de Creative Commons licentie.

 

 

Over de webmaster:

Jules Grandgagnage (Elsene, 12 februari 1950) is een Vlaamse schrijver, dichter, columnist en kunstschilder. Hij is onder meer de auteur van Gids voor de Westerse astrologie. en Gids voor de filosofie van Plato. Jules studeerde voor onderwijzer aan de normaalschool van Antwerpen. Later studeerde hij ook cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit en scenarioschrijven aan de Vlaamse Scriptacademie.

Als websitebouwer en vertaler werkt hij aan:

Jules is daarnaast ook actief medewerker aan Ensie en InfoNu. Voor Wikipedia en Wikibooks schrijft hij over alchemie onder het account J.G.G. (Jules Georges Grandgagnage). Een aantal van zijn artikels voor deze projecten zijn ook op de Alchemiewebsite terug te vinden.